Meteen ter zake?

Vergelijk gratis meerdere offertes

Wat zijn de beste merken van zonneboilers?

Net zoals zonnepanelen zijn ook zonneboilers de laatste decennia bijzonder populair geworden bij het grote publiek. Omwille van hun groene en duurzame eigenschappen worden ze veelvuldig gepromoot door de overheid, bijvoorbeeld door middel van premies en subsidies.

Ben je net zoals velen ook overtuigd van de vele voordelen van een zonneboiler, maar weet je net zoals die vele anderen niet goed hoe je je investering het beste aanpakt? Geen zorgen, je bent heus niet de enige. Deze website is ontwikkeld om jou te helpen!

Eén van de meest voorkomende vragen bij consumenten, is "Welk merk van zonneboilers is nou het beste?". Wel, net zoals bij vele andere productcategorieën heb je ook bij zonneboilers een kleinere groep kwaliteitsmerken, en een grote groep minder kwalitatieve merken. Wil je een goedkoop model, dan moet je er uiteraard rekening mee houden dat dit hoogstwaarschijnlijk een minder kwalitatief model is.

Wanneer het aankomt op zonneboilers, raden we je in ieder geval aan om niet voor een miner kwalitatief merk te gaan. De kans is immers te groot dat je vroeg of laat letterlijk in de kou staat. Beeld je maar eens in dat je op een dag zonder warm water zit. Natuurlijk kan een traditionele verwarmingsketel dan bijspringen, waardoor de schade beperkt wordt. Maar de defecte zonneboiler is dan wel zone van het geïnvesteerde geld.

Wees dus van in het begin verstandig, en ga voor een duurder, maar wel een kwalitatiever merk. Je zal zekerder zijn van het feit dat je toestel voor lange tijd meegaat, en bovendien verdien je je investering sowieso terug, ook als je iets meer betaalt.

zonneboiler

De beste merken van zonneboilers

Welke zijn nu de beste merken van zonneboilers? Wel, het is niet zo verwonderlijk dat dit stuk voor stuk producenten zijn die reeds jarenlange ervaring hebben op vlak van verwarmingstoestellen. Vele merken hebben een uitgebreid assortiment van verwarmingstoestellen, zoals ook warmtepompen of condensatieketels.

Hieronder vind je een lijst van 8 merken, waarvan je zeker mag zijn dat ze oerdegelijke zonneboilers op de markt brengen. Elk van deze merken heeft een uitgebreid assortiment, jarenlange ervaring, en een oerdegelijke onderhoudsdienst.

Bekijk het assortiment van elk van de merken, vergelijk, en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze offertepagina.
Buderus

Ontdek het assortiment van Buderus
Elco

Ontdek het assortiment van Elco
Junkers

Ontdek het assortiment van Junkers
Stiebel Eltron

Ontdek het assortiment van Stiebel Eltron
Vaillant

Ontdek het assortiment van Vaillant
Viessmann

Ontdek het assortiment van Viessmann
Weishaupt

Ontdek het assortiment van Weishaupt
Wolf

Ontdek het assortiment van Wolf


Bereken zelf uw rendement
Vind een geschikte installatie
Vergelijk gratis meerdere offertes